Debreczeni Eszter

PArtner – AI-Ready Organization and Culture
PHI Institute for Augmented Intelligence

Eszter a jövőálló szervezetek építésének elkötelezett, nemzetközileg elsimert szakértője, a humán és a digitális megközelítések, valamint az etikus és fenntartható üzleti működés felelős összehangolásának evangelistája.

Közel 20 évig nemzetközi cégek (DHL Pepsi, Microsoft) HR igazgatói pozíciói után 2017-ben Németországban alapította meg első, a szervezetfejlesztés és a zene összehangolt és transzformatív erejére alapozó tanácsadó cégét, az esthra-HR Orchestration-t. Ügyfelei  közé olyan cégek tartoznak, mint például az AUDI, a SHELL, a DLL, az UNION Biztosító.

2018 óta foglalkozik aktívan a mesterséges intelligencia (AI) szervezeti és vállalati kultúrára gyakorolt hatásával, az AI és a HR közös metszeteinek feltérképezésével, az AI a HR-en és más üzleti funkción belüli sikeres bevezetésével. Több nemzetközi és hazai konferencia keresett előadója ebben a témában. 2022 márciusa óta a kaliforniai székhelyű PHI Institute for Augmented Intelligence Partnere, ahol a felelős AI (Responsible AI) bevezetést támogatő tanácsadói tevékenységét angol, német és magyar nyelven végzi.

2023 nyarától a Hybridge Consulting társalapítója, mely cég fókusza a sikeres és jövőálló üzleti döntések, emberi erőforrásokhoz kapcsolódó adatokon (people insigjts) keresztüli támogatása a kis- és középvállalatok számára, ezzel is teret nyújtva az AI érettségük megalapozásához.

Eszter két iskolás gyermekével Münchenben él, nemzetközi ügyfelei a világ minden táján megtalálhatók.