TömegközlekedésSEL

Troli A 70-es troliról az Olof Palme sétány megállónál érdemes leszállni, ahonnan néhány perc séta után megérkezünk a Magyar Zene Házába. Útközben jelzőtáblák segítik a tájékozódást. A 74-es troli Ajtósi Dürer sor megállójától, illetve a 75-ös troli Zichy Géza utcai megállójától is könnyedén megközelíthető a Magyar Zene Háza. A Városligetben Magyar Zene Háza jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

Kisföldalatti Az M1 (kisföldalatti) Széchenyi fürdő megállójától egy kellemes, 15 perces sétatávolságra található a Magyar Zene Háza. A Városligetben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

AUTÓVAL

Az autóval érkezőket a Dózsa György úton a 800 férőhelyes Múzeum Mélygarázs várja. A garázsba a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dembinszky utca közötti szakaszon. A Múzeum Mélygarázsból a Városligeten keresztül néhány perc sétával megközelíthető a Magyar Zene Háza, útközben jelzőtáblák segítik a tájékozódást.

A három szintes garázs az év minden napján, 0-24 órában nyitva tart.

A parkolás további részleteiről, illetve a parkolás díjairól itt tájékozódhat. 

KERÉKPÁRRAL

A Városligetben kijelölt biciklisávok jelzik a kerékpáros haladási irányt. A Magyar Zene Háza előtt kialakított biciklitárolókat használhatják a kerékpárral érkező látogatók.  

Akadálymentes kialakítás

A Magyar Zene Háza épülete akadálymentesen lett kialakítva, mozgásukban korlátozott személyek is használhatják. Az épületen belüli akadálymentes útvonalakat piktogramok jelzik. Szükség esetén a Magyar Zene Háza kollégái állnak rendelkezésre az információs pultnál.