1. Szabó Péter

  2. ügyvezető igazgató, Microsoft Magyarország
  3.  
  4.  
  5. Szabó Péter ügyvezető igazgatókénta Microsoft magyarországi leányvállaltának irányításáért és a cég ügyfeleinek és partnereinek a digitális átalakulásáért felelős. Péter 7 éve érkezett a céghez, ahol először a Microsoft lakossági üzletágának régiós igazgatójaként vitte a magyar, cseh és szlovák piacokat, majd a Magyarországért felelt partnerkapcsolati üzletág igazgatóként. Ügyvezetőként a legfontosabb feladatának Magyarország digitális modernizációját, az itt működő ügyfeleik IT biztonságának és fenntarthatósági törekvéseik támogatását tekinti.
  6. A Microsoft Magyarországban betöltött tisztségén felül az IVSZ (Digitális Vállalkozások Szövetsége) informatikai tagozatának vezetője, amely feladatkör ellátását azért vállalta első sorban, hogy e szervezeten keresztül is Magyarország versenyképességének és az itt élő emberek és vállalatok sikerességének a fejlesztésén munkálkodhasson.
  7. „A digitalizáció tematikáján belül kiemelt szívügyem a szervezetek és munkavállalók digitális készégeinek fejlesztése, ami nélkül meglátásom szerint lehetetlen valódi fejlődést elérni bármilyen fejlett felhő vagy mesterséges intelligencia technológiát is képes egy adott szervezet vagy vállalkozás bevezetni!”